Populaire Keramische tuintegel: Nice

Populaire Keramische tuintegel: Nice

Deze Keramische tuintegel 90x90x3 cm in de kleur Nice is een topproduct uit de serie Kera Full Body en heeft een uiterst moderne rustieke strakke uitstraling. Deze keramische tegel blinkt uit in kwaliteit door de hoge slijtageklasse.Met dit product haalt u een echt een topproduct in huis. Deze full body keramische tegel is zeer onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en voorkomt aanhechting van algen en mos. Tevens is de tegel bestand tegen vlekken en zuurbestendig. Door het gebruik van keramisch materiaal is de tegel slijtvast en krasvast. Doordat deze tegel is vervaardigd uit 100% keramiek is deze door en door gekleurd waardoor de kleur behouden blijft mocht er een stukje onverhoopt afspringen. Deze tegel is verkrijgbaar in het formaat 60x60x5 cm en 45x90x5,8 cm in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De Kera Twice Full body heeft met zijn 3cm dikte voldoende gewicht om te kunnen worden verwerkt op een zandbed, in tegenstelling tot een tegel uit de Kera Twice serie adviseren wij dit zandbed te verstevigen door het gebruik van Stabiking.

Deze Keramische tegel is een goede investering en staat garant voor jarenlang tuinplezier. Bestel de tegel direct online en laat de tegels snel en makkelijk thuis bezorgen of kom naar onze grote showroom in Roosendaal om deze tegel te bekijken.