600m2 Binnen Showroom

Bij Breure Sierbestrating vindt u een door ons geselecteerd kwaliteitsassortiment van hoogstaande bestratingsmaterialen. Met onze 25 jaar ervaring als infraspecialist kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste toepassing hiervan en u bijstaan in het maken van de juiste keuze omtrent uw bestratingsmaterialen.

U bent meer als welkom om in onze binnen showroom van maarliefst 600m2 om de materialen te komen bekijken en zich door ons vrijblijvend te laten adviseren. U kunt tijdens onze openingstijden langs komen in de showroom of on-line direct een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze bestratingsadviseurs onder het genot van een kopje koffie. Wanneer u een on-line een afspraak inplant zorgen wij dat één van onze adviseurs beschikbaar is voor al uw vragen.

Naast de levering van de bestratingsmaterialen zijn wij u ook graag kosteloos van dienst in het praktisch adviseren van de aanleg van uw tuin of oprit, waarbij u gebruik kunt maken van onze 25 jaar ervaring. Indien gewenst kunnen wij u ook in contact brengen met een partij voor de aanleg van uw sierbestrating.

Wij zien u graag terug in onze showroom in Roosendaal direct bij de afrit van de snelweg A-17.

Showroom afspraakplanner

Maak een afspraak in onze showroom zodat u ook bij drukte verzekerd bent van toegang tot de showroom. Doorgaans laten wij u eerst even rondkijken alvorens wij vragen of we u kunnen helpen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.