Bezorging

Wij leveren de bestelde bestratingsmaterialen netjes op de projectlocatie of bij u thuis af. Voor bestellingen boven de € 925 euro rekenen wij geen verzendkosten. Als de materialen op voorraad zijn kunnen wij deze binnen 5 werkdagen bij u bezorgen, en als het echt haast heeft kunnen we meestal binnen 2 werkdagen bezorgen, hieraan zijn mogelijk extra kosten verbonden. Neem hiervoor eerst van te voren contact met ons op.

U ontvangt binnen enkele werkdagen na bestellen een e-mailbericht met daarin een track&trace link. Via de track&trace link kunt u zien;
> Registratie van uw order
> Leverdatum van uw order en het betreffend dagdeel
> Chauffeur is naar u onderweg


Wij adviseren u om zelf aanwezig te zijn om de materialen in ontvangst te nemen en te controleren op
volledigheid en beschadigingen. U kunt dan ook samen met de chauffeur bespreken waar de materialen
moeten worden gelost, de uiteindelijke beslissing is ter beoordeling van de chauffeur. Het is onze chauffeurs om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan op een andere plaats te lossen dan “naast de vrachtwagen op een veilige en goed bereikbare plek”, op het op de bestelling opgegeven adres of daar zo dicht mogelijk bij in de buurt. Wanneer u niet bij aflevering aanwezig bent om de materialen in ontvangst te nemen, is reclamatie achteraf niet mogelijk.

U dient er rekening mee te houden dat de materialen met een circa 16-18 meter lange vrachtwagen worden thuisgebracht en direct naast de vrachtwagen worden gelost zonder (euro) pallet. De vrachtwagen is voorzien van een 5 meter lange vaste kraan. Twijfelt u of er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om te lossen op de projectlocatie, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Is de projectlocatie niet goed bereikbaar en kan de chauffeur de bestelde materialen niet weg zetten, wordt de bestelling mee terug genomen en moet er een nieuwe afspraak worden ingepland, hiervoor worden minimaal €115 euro aan transportkosten in rekening gebracht. Het is helaas niet mogelijk vooraf een vaste leverdatum of tijd af te spreken (zonder vooraf overleg).

Wij adviseren u minimaal 5 dagen voor aanvang van uw project de materialen te laten leveren. Mocht er
onverhoopt toch iets mis zijn gegaan is er nog tijd om het probleem op te lossen. Voor vervolgschade als gevolg van problemen bij levering zijn wij nooit aansprakelijk. Wij leveren alleen op het vaste land en niet op de Waddeneilanden.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.