Tuinidee!

Tuinidee!

🌴De door Breure Sierbestrating geleverde materialen, heeft deze buitenruimte omgetoverd tot een waar paradijs!🌴

In deze tuin zijn de volgende tegels verwerkt om een speels effect te creëren. De succesvolle Terras Serie +tegels grijs/zwart (60x60x4cm). Deze Terras serie+ is een geïmpregneerde tegel en biedt daardoor eerste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het betreft een onderhoudsvriendelijke tegel en is door zijn licht gewicht eenvoudig te verwerken. De Terras serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zie zo ook het terrasverband in de foto hieronder.

Ook de Betonnen tuintegel 40x80x4 cm in de kleur Grijs/Zwart van de serie 60Plus Soft Comfort is gebruikt in deze tuin en creëert een moderne en strakke uitstraling. Voorzien van een bescherming laag maakt het dat deze tegel eenvoudig schoon te maken en te houden is.

Door het toepassen van grind verbetert u de afwatering van uw tuin ten opzicht van de traditionele bestrating door de optimale waterdoorlating van grind naar de ondergrond. In deze tuin is het siergrind Carrara rond 9-12mm gebruikt.

Verdere gebruikte producten zijn de stapelstenen linia excellence nero 15x15x60cm, de ultra drain blackline watergoot 100x6x10,5cm, opsluitbandjes 5x15x100cm antraciet en het grapithe sprakle inveegzand voor de Finishing Touch.

Al deze producten gecombineerd maakt deze tuin een fantastische ruimte voor rust en ontspanning.

Wilt u ook zo’n fantastische tuin!?🤩 kom eens langs in onze showroom en bespreek de mogelijkheden.