Bedankt voor uw bestelling.

Wij gaan uw order verwerken. Wij leveren bestellingen binnen 4 werkdagen. U ontvangen een dag van te voren een indicatie van het tijdstip van leveren middels een track en trace.

Wij adviseren u om zelf aanwezig te zijn om de materialen in ontvangst te nemen en te controleren op volledigheid en beschadigingen. U kunt dan ook samen met de chauffeur bespreken waar de materialen moeten worden gelost, de uiteindelijke beslissing is ter beoordeling van de chauffeur. Het is onze chauffeurs om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan op een andere plaats te lossen dan “naast de vrachtwagen op een veilige en goed bereikbare plek”, op het op de bestelling opgegeven adres of daar zo dicht mogelijk bij in de buurt. Wanneer u niet bij aflevering aanwezig bent om de materialen in ontvangst te nemen, is reclamatie achteraf niet mogelijk.

De materialen worden gebracht met een 16-18 meter lange vrachtwagen en direct naast de vrachtwagen worden gelost zonder (euro) pallet. De vrachtwagen is voorzien van een 5 meter lange vaste kraan. Twijfelt u of er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om te lossen op de projectlocatie? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Is de projectlocatie niet goed bereikbaar en kan de chauffeur de bestelde materialen niet weg zetten, wordt de bestelling mee terug genomen en moet er een nieuwe afspraak worden ingepland, hiervoor worden €115 euro aan transportkosten in rekening gebracht. Het is helaas niet mogelijk vooraf een vaste leverdatum of tijd af te spreken (zonder voorafgaand contact).