Spectaculaire openingsshow Breure Sierbestrating

Breure Sierbestrating nodigt u uit voor de openingsshow tijdens het paasweekend! Tijdens het aankomende paasweekend zal er een spectaculaire openingsshow plaatsvinden bij Breure Sierbestrating.

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste trends en de beste aanbiedingen op het gebied van sierbestrating. Tijdens de openingsshow kunt u genieten van hapjes en drankjes, terwijl uw kinderen zich vermaken op de springkussens, zich uitleven tijdens een spannend potje lasergame of meedoen met het paaseieren zoeken! Ook als het onverhoopt minder mooi weer is drukt dat niet de feestvreugde want dan vinden alle festiviteiten binnen plaats in één van onze grote hallen.

Tijdens de paasshow en gedurende het gehele paasweekend geven wij een korting van 10% op ons gehele assortiment aan! Ook is er een schitterende raad en winactie met een mooie prijs en voor de kinderen een kleurplaat actie; bent u de gelukkige?

LET OP: Deze aanbieding en winactie geld alleen tijdens het paasweekend, dus mis het niet! Wij heten u van harte welkom op onze open dag en kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw tuinproject. Tot snel!

Openingstijden in het Paasweekend:
Vrijdag 7 april: 13:00-20:00
Zaterdag 8 april: 09:00-16:00
Zondag 9 april 1e paasdag: gesloten
Maandag 10 april 2e paasdag: 11:00-16:00

Breure Sierbestrating
Tussenriemer 25
4704RT Roosendaal

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.